Onze monteur Henny

Normaal gesproken bijna altijd leuke berichten in een nieuwsbrief in de vorm van een vakantie welke er aan zit te komen of leuke aanbiedingen in combinatie met wat winter actie’s. Helaas is de reden dit keer iets minder leuk.

Henny

Afgelopen donderdag 18/08/2016 heeft Henny helaas met een proefrit een aanrijding gehad met een vrachtwagen welke de weg op draaide. Het lichamelijk letsel is aanzienlijk, breuk in knie, bovenbeen, hand en gebroken heup. Henny zal zeker een langere tijd nodig hebben voor herstel. Aangezien Henny hier al weer bijna 15 jaar loopt komen er natuurlijk veel vragen over zijn afwezigheid. Vandaar deze mail.

Uiteraard hopen we allemaal dat het herstel voortvarend zal zijn en dat hij het revalidatie proces in werking kan zetten.

Voor diegene die een kaartje willen sturen, stuur het gewoon even naar de zaak dan regel ik dat het bij Henny terecht komt!

Uiteraard heeft het wegvallen van Henny ook grote impact voor Joost Motoren. We doen ons best het allemaal zo soepel mogelijk te laten verlopen.

We hopen Henny snel weer aan de koffietafel te hebben!

Joost en Chris

Categories:

Discuss this article:

1 Comment
  1. Kees v gogh Geplaatst op 28/05/2018 | Beantwoorden
    Denk regelmatig aan je een beetje uit het oog maar niet uit mijn hart. Herstel maar snel Groet Kees v gogh

Reageren

Alle velden leegmaken