Beste klanten van Joost Motoren,

Inmiddels is het een jaarlijks terug kerend mailtje geworden maar hierbij weer de aankondiging van de winteractie van Joost Motoren!

Ook deze winter willen we graag weer onze klanten de mogelijkheid geven de motor aan te bieden met leuke voordelen in de winter.

Wintercheck
Doe de wintercheck en profiteer van onze haal- en brengservice!
Wij maken het u graag gemakkelijk. Daarom bieden we de gratis haal en breng service binnen een straal van 30km. Dit alles in combinatie met een jaarbeurt of een grote beurt. We halen de motor dan op met een speciaal ingerichte bus en brengen de motor als hij klaar is weer bij u terug, gratis! 

Deze actie loop van 1 november 2018 tot 15 maart 2019

Afspraak maken? Bel 030-2412216 of mail met info@joostmotoren.nl
Woont u verder dan 30 kilometer van Joost Motoren? Dan is de haal en brengservice in overleg. Voor de klanten welke geen gebruik maken van de haal en breng service maar wel een leenmotor nodig hebben, deze is gratis in deze periode.

Bij kleine reparaties kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor de haal- en breng service en/of de leenmotor, uiteraard zullen we dit vooraf overleggen.
Winter motor
Update
Op 17 augustus 2016  heeft onze al jaren aanwezige monteur Henny een zeer vervelend ongeval gekregen tijdens een proefrit. Hierbij is veel letsel ontstaan. In de vorige nieuwsbrief hebben we jullie ook een update gegeven over het herstel. Zo ook nu.

Herstel gaat goed, iedere keer beter te been. Loopt nog wel met krukken maar er zit iedere keer wel weer vooruitgang in. Geregeld is Henny op de zaak te vinden voor een kop koffie en wat contact met oude klanten. Helaas zijn de werkzaamheden als monteur voorlopig nog niet mogelijk en zijn we in goede harmonie uit elkaar gegaan zodat Henny zich volledig kan focussen op herstel.
Verwarmde motorkleding

Extra aandacht voor uw accu

Ook uw accu heeft aandacht nodig om in optimale conditie te blijven. Onderhouden is daarbij altijd voordeliger dan vernieuwen. Een goede accu lader helpt u daarbij. Deze winterperiode betaalt u voor de Optimate Dual geen € 84.95 maar slechts € 69.95. Deze acculader is niet alleen geschikt voor canbus maar ook geschikt voor de oudere modellen. Voor deze prijs wordt hij ook aangepast met de BMW laadplug zodat hij gewoon via de 12v aansluiting opgeladen kan worden. De Optimate 4 is bewezen de meest betrouwbare, ultieme lader om uw accu in top conditie te houden, het hele jaar door.

Facebook
Like ons via Facebook en zet Joost Motoren op de kaart. 
Joost Motoren
Ambachtsweg 17
3542 DE Utrecht

Tel: 030 - 241 22 16

info@joostmotoren.nl
www.joostmotoren.nl
 
Indien u geen prijs stelt op onze e-mailing, stuur dan een reactie naar info@joostmotoren.nl
Indien deze emailing onjuist weergegeven wordt, klik dan hier.