Joost Motoren

Beste klanten van Joost Motoren,

De dagen worden korter, de nachten langer, het einde van het motorseizoen is voor velen in zicht. Maar natuurlijk niet voor u als BMW rijder, u zult ook aankomende winter waarschijnlijk weer veel veilige kilometers met de BMW willen rijden. Of u wilt uw BMW veilig en goed stallen. Om u te helpen, hebben we voor deze winter een aantal prachtige aanbiedingen. Want ook in deze periode staan wij u weer met raad en daad bij, klaar om u onbezorgd te laten genieten van de komende winterperiode.

Winter 2015

Winter 2015

Doe de wintercheck en profiteer van onze haal- en brengservice!

We maken het u graag gemakkelijk. Daarom bieden we u de gratis haal- en brengservice. Woont u binnen een straal van 30 kilometer? Dan halen we uw motor met onze speciaal daarvoor ingerichte bus op en brengen deze achteraf ook weer terug en dat helemaal GRATIS. Woont u verder dan 30 kilometer van Joost Motoren? Dan is de haal- en brengservice in overleg. Deze actie geldt voor de periode van 1 november 2015 tot 1 maart 2016. Wilt u geen gebruik maken van deze service, maar heeft uw BMW wel behoefte aan een grote beurt? Dan krijgt u in deze periode een leenmotor mee, ook weer helemaal GRATIS. Gewoon, service van de zaak! Bel voor een afspraak: 030 241 22 16.

Bij kleine reparaties kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor de haal- en breng service en/of de leenmotor, uiteraard zullen we dit vooraf overleggen.


Nieuwe banden,
tegen scherpe prijzen

Voor de doorrijders die ook na de winterperiode een optimale grip wel zo prettig vinden, hebben wij banden tegen hele scherpe prijzen.

Winter 2015

Winter 2015

Doe de wintercheck en profiteer van onze haal- en brengservice!

Hij staat er weer, onze dressman in vol ornaat, voorzien van verwarmde motorkleding. In de wintermaanden kan het ook in Nederland best koud zijn op de motor. Verwarmde motorkleding is dan wel zo lekker. Zooltjes, broeken, jassen, handschoenen. Ons assortiment is weer aangevuld en het is mogelijk om een proefrit te maken met de kleding. Zo weet u zeker dat u koopt wat u zoekt!


Extra aandacht voor uw accu

Ook uw accu heeft aandacht nodig om in optimale conditie te blijven. Onderhouden is daarbij altijd voordeliger dan vernieuwen. Een goede acculader helpt u daarbij.

Deze winterperiode betaalt u voor de Optimate 4 Dual geen €84,95 maar slechts €55,-. Deze acculader is niet alleen geschikt voor can-bus, maar ook voor gewone modellen. Voor €10,00 wordt hij aangepast met de BMW oplaadplug. De Optimate 4 is bewezen de meest betrouwbare, ultieme lader om uw accu in topconditie te houden, het hele jaar door.

Winter 2015

Winter 2015

Aanbieding

Bij een servicebeurt krijgt je een handig lampje cadeau (zolang de voorraad strekt).


Facebook

Like ons via Facebook en zet Joost motoren op de kaart.


Bel of mail voor een afspraak met Joost Motoren.

Met vriendelijke groet,
Joost Motoren

Sluiting tussen Kerst en Oud en Nieuw
Van 19/12/2015 tot en met 03/01/2016 zijn wij gesloten.


Joost Motoren
Ambachtsweg 17
3542 DE Utrecht

Tel: 030 - 241 22 16
info@joostmotoren.nl
www.joostmotoren.nlIndien u geen prijs stelt op onze e-mailing stuur dan een reactie naar info@joostmotoren.nl Indien deze emailing onjuist weergegeven word klik dan hier.