Nieuwsbrief november 2016

Joost MotorenBeste klanten van Joost Motoren,

De dagen worden korter, de nachten langer, het einde van het motorseizoen is voor velen in zicht. Maar natuurlijk niet voor u als BMW rijder, u zult ook aankomende winter waarschijnlijk weer veel veilige kilometers met de BMW willen rijden. Of u wilt uw BMW veilig en goed stallen. Om u te helpen, hebben we voor deze winter een aantal prachtige aanbiedingen. Want ook in deze periode staan wij u weer met raad en daad bij, klaar om u onbezorgd te laten genieten van de komende winterperiode.

Winter 2016


Winter 2016

Doe de wintercheck en profiteer van onze haal- en brengservice!

We maken het u graag gemakkelijk. Daarom bieden we u de gratis haal- en brengservice. Woont u binnen een straal van 30 kilometer? Dan halen we uw motor met onze speciaal daarvoor ingerichte bus op en brengen deze achteraf ook weer terug en dat helemaal GRATIS. Woont u verder dan 30 kilometer van Joost Motoren? Dan is de haal- en brengservice in overleg. Datum ingang actie 15 november 2016 t/m 1 maart 2017. Wilt u geen gebruik maken van deze service, maar heeft uw BMW wel behoefte aan een grote beurt? Dan krijgt u in deze periode een leenmotor mee, ook weer helemaal GRATIS. Gewoon, service van de zaak! Bel voor een afspraak: 030 241 22 16.

Bij kleine reparaties kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor de haal- en breng service en/of de leenmotor, uiteraard zullen we dit vooraf overleggen.


Onze monteur Henny

Het is alweer 2,5 maand geleden dat wij een nieuwsbrief hebben gestuurd, waarin we melding maakten van het ongeval, wat onze monteur Henny was overkomen tijdens een proefrit.

Henny heeft al meerdere operatie`s achter de rug, maar gelukkig is hij inmiddels herstellende. Zijn grootste probleem nu is een gecompliceerde breuk in het bovenbeen, het geduld van Henny wordt hierdoor zwaar op de proef gesteld.
Henny is nu hard bezig, middels intensieve revalidatie, om zijn body weer op orde te krijgen, maar zijn herstel zal nog geruime tijd in beslag nemen.
Hij wil hierbij graag van de gelegenheid gebruik maken om alle mensen te bedanken die een kaartje hebben gestuurd, langs zijn gekomen of op een andere manier hun medeleven hebben betoond.

Henny verblijft doordeweeks in het revalidatie centrum de Hoogstraat, Afd. C2 kamer 513, Rembrandtkade 10, 3583 TM Utrecht, in het weekend mag hij naar huis.

Winter 2016


Winter 2016

Op zoek naar een monteur

Wegens een gestaag uitbreidende klantenkring zijn wij op zoek naar een vakbekwame motor (liefst ervaring met BMW) monteur. Heeft u iemand in uw kennissenkring die een leuke job zoekt of wil je zelf deel uitmaken het team van Joost motoren, neem dan contact op met Joost, hij kan je alle relevante informatie verstrekken.


Doe de wintercheck en profiteer van onze haal- en brengservice!

Hij staat er weer, onze dressman in vol ornaat, voorzien van verwarmde motorkleding. In de wintermaanden kan het ook in Nederland best koud zijn op de motor. Verwarmde motorkleding is dan wel zo lekker. Zooltjes, broeken, jassen, handschoenen. Ons assortiment is weer aangevuld en het is mogelijk om een proefrit te maken met de kleding. Zo weet u zeker dat u koopt wat u zoekt!

Winter 2016


Winter 2016

Extra aandacht voor uw accu

Ook uw accu heeft aandacht nodig om in optimale conditie te blijven. Onderhouden is daarbij altijd voordeliger dan vernieuwen. Een goede acculader helpt u daarbij.

Deze winterperiode betaalt u voor de Optimate 4 Dual geen €84,95 maar slechts €69,95. Deze acculader is niet alleen geschikt voor can-bus, maar ook voor gewone modellen. Voor deze prijs wordt hij ook aangepast met de BMW oplaadplug. De Optimate 4 is bewezen de meest betrouwbare, ultieme lader om uw accu in topconditie te houden, het hele jaar door.


Aanbieding EHBO doos

Bij een winter- of grote beurt krijg je een EHBO doos te waarde van €22,50 (zolang de voorraad strekt).

Deze EHBO doos is verplicht in o.a. de volgende landen: Oostenrijk, Italië, Portugal en Spanje.

Datum ingang actie 15 november 2016 t/m 1 maart 2017.

Winter 2016Facebook

Like ons via Facebook en zet Joost motoren op de kaart.


Bel of mail voor een afspraak met Joost Motoren.

Met vriendelijke groet,
Joost Motoren

Sluiting tussen Kerst en Oud en Nieuw
Van 23/12/2016 tot en met 08/01/2017 zijn wij gesloten.


Joost Motoren
Ambachtsweg 17
3542 DE Utrecht

Tel: 030 – 241 22 16
info@joostmotoren.nl
www.joostmotoren.nl

Indien u geen prijs stelt op onze e-mailing stuur dan een reactie naar info@joostmotoren.nl
Indien deze emailing onjuist weergegeven word klik dan hier.