Het bedrijf

Joost Motoren is al jaren de specialist in onderhoud en reparatie van alle BMW motoren. Wij zijn een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in BMW motoren van 1970 tot heden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor inkoop en verkoop van nieuwe BMW motoren en occasions.

Bij Joost Motoren werken we met een klein team van ervaren monteurs. Al onze monteurs hebben jarenlange ervaring met alle soorten BMW motoren. Daarnaast beschikken ze over een perfect ingerichte werkplaats waar ze alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw BMW motor perfect uit kunnen voeren.
Joost Motoren staat voor een persoonlijke aanpak en een informele sfeer. Aan onze gezellige koffietafel kunt u dan ook rustig wachten tot u uw motor weer mee kunt nemen. Kwaliteit en service staan echter ook hoog in het vaandel. Bij Joost Motoren zorgen we er voor dat u weer veilig talloze kilometers kunt maken met uw motor.

Joost Motoren is gevestigd in Utrecht, vlak bij de A2. Door deze centrale ligging is Joost Motoren voor iedere BMW rijder in Nederland de ideale plek voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Kom eens langs of maak een afspraak voor een service- of onderhoudsbeurt. De koffie staat klaar!