Geschiedenis

In 1992 start Joost de Vries met Joost Motoren. Hij heeft dan zijn opleiding aan de MTS Autotechniek in Apeldoorn afgerond en de nodige ervaring opgedaan in het onderhouden van BMW motorfietsen, ondermeer bij de politie Amsterdam. Onderhoud en de import en verkoop van politiemotoren uit Frankrijk vormen de basis van het bedrijf.

Verhuizing
In 1997 verhuist Joost Motoren naar een nieuw pand aan de Ambachtsweg in Maarssen, later overgegaan naar Utrecht. Het nieuwe pand biedt meer ruimte en een professionelere uitstraling naar de steeds groeiende klantenkring. De vraag naar jongere motorfietsen groeit en het aanbod wordt hier aan aangepast.

Extra pand
In 2002 wordt het naastliggende pand erbij getrokken. Hier wordt het nieuwe kantoor gebouwd en een ruime showroom, waarin niet alleen gebruikte motorfietsen maar ook de nieuwste modellen gepresenteerd worden. Door de uitbreiding ontstaat een ruime werkplaats, met drie heftafels en een grote hoeveelheid aan speciaalgereedschap. Met de komst van Henny Rijnbergen heeft Joost Motoren er een eerste klas monteur bij met een jarenlange ervaring in het onderhouden van BMW motorfietsen.

Uitbreiding team
In 2005 hebben we versterking van het team gekregen met de komst van Chris .
In 10 jaar tijd is Joost Motoren uitgegroeid tot een begrip onder BMW rijders. Een bedrijf waar de klant centraal staat en men verstand van zaken heeft!