Nu het coronavirus ons land steeds meer in zijn greep houdt, doen wij ons best om iedereen mobiel te houden en de hobby -het motorrijden- te kunnen blijven uitoefenen. Wij hebben een aantal maatregelen genomen zodat wij open kunnen blijven waarover wij u bij deze graag informeren.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM om de gezondheid van een ieder in acht te nemen. Zo willen we graag dat de klanten de gepaste afstand van 1.5 meter houden en zorgen wij voor extra hygiëne in de vorm van een extra schoonmaakronde en extra handen wassen. Waar we normaliter gezellig koffie drinken met klanten of een hapje eten tijdens de lunch, we doen dat nu even niet om het fysieke contact te minimaliseren. Wilt u langskomen voor de gezelligheid, een praatje of een kop koffie dan verzoeken we u dit niet te doen gedurende deze periode.

Onze dienstverlening gaat met deze maatregelen onveranderd verder.Wij zijn gewoon open, u kunt dus ook voor onderhoud bij ons terecht. Wanneer u een onderdeel wilt bestellen dan verzoeken wij u dit per e-mail bij ons aan te geven op info@joostmotoren.nl. Wij dragen zorg voor de goede afhandeling die u van ons gewend bent.