Beste klanten van Joost Motoren,

Deze winter willen we graag wederom de mogelijkheid geven de motor aan te bieden met leuke voordelen! Verder een mooie actie om uw accu fit te houden tijdens het koude seizoen en zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Wintercheck
Doe de wintercheck en profiteer van onze haal- en brengservice!
Wij maken het u graag gemakkelijk. Daarom bieden we de gratis haal en breng service binnen een straal van 30km. Dit alles in combinatie met een jaarbeurt of een grote beurt. We halen de motor dan op met een speciaal ingerichte bus en brengen de motor als hij klaar is weer bij u terug, gratis! 

Deze actie loop van 1 november 2019 tot 13 maart 2020

Afspraak maken? Bel 030-2412216 of mail met info@joostmotoren.nl
Woont u verder dan 30 kilometer van Joost Motoren? Dan is de haal en brengservice in overleg. Voor de klanten welke geen gebruik maken van de haal en breng service maar wel een leenmotor nodig hebben, deze is gratis in deze periode.

Bij kleine reparaties kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor de haal- en breng service en/of de leenmotor, uiteraard zullen we dit vooraf overleggen.
Talent gezocht
Met twee monteurs in de werkplaats is het huidige aanbod van werk dusdanig groot dat we op zoek zijn naar een nieuwe collega met werkervaring en technische opleiding. Joost Motoren is een klein bedrijf welke al vele jaren als specialist aan BMW motoren onderhoud en reparaties uitvoert aan uitsluitend BMW motoren. Wanneer ervaring bij andere merken is opgebouwd is dit geen belemmering.

Ben of ken jij deze motorfietstechnicus welke de drive heeft om de klant weer tevreden naar huis te laten gaan na de reparatie, neem dan snel contact met ons op!
Verwarmde motorkleding

Extra aandacht voor uw accu

Ook uw accu heeft aandacht nodig om in optimale conditie te blijven. Onderhouden is daarbij altijd voordeliger dan vernieuwen. Een goede accu lader helpt u daarbij. Deze winterperiode betaalt u voor de Optimate Dual geen € 84.95 maar slechts € 69.95. Deze acculader is niet alleen geschikt voor canbus maar ook geschikt voor de oudere modellen. Voor deze prijs wordt hij ook aangepast met de BMW laadplug zodat hij gewoon via de 12v aansluiting opgeladen kan worden. De Optimate 4 is bewezen de meest betrouwbare, ultieme lader om uw accu in top conditie te houden, het hele jaar door.

Kerstvakantie 2019


In verband met de kerstvakantie zijn wij gesloten van zaterdag 22 december tot en met donderdag 2 januari.

Facebook
Like ons op Facebook en zet Joost Motoren op de kaart

Joost Motoren
Ambachtsweg 17
3542 DE Utrecht

Tel: 030 - 241 22 16

info@joostmotoren.nl
www.joostmotoren.nl
 
Indien u geen prijs stelt op onze e-mailing, stuur dan een reactie naar info@joostmotoren.nl
Indien deze emailing onjuist weergegeven wordt, klik dan hier.