Beste klanten van Joost Motoren,

De dagen worden korter en de nachten worden langer. Voor velen is het einde van het motorseizoen in zicht. Maar voor u als BMW rijder natuurlijk niet. U zult ook aankomende winter waarschijnlijk weer veel veilige kilometers met de BMW willen rijden. Of bent u van plan uw BMW veilig en goed te stallen? Om u te helpen, heeft Joost Motoren voor deze winter een aantal prachtige aanbiedingen. In deze maanden staan wij weer met raad en daad bij om u onbezorgd te laten genieten van de winterperiode.

Doe de wintercheck en profiteer van onze haal- en brengservice!
We maken het u graag gemakkelijk. Daarom bieden we u de gratis haal- en brengservice. Woont u binnen een straal van 30 kilometer? Dan halen we uw motor met onze speciaal daarvoor ingerichte bus op en brengen deze achteraf ook weer terug en dat helemaal GRATIS. Woont u verder dan 30 kilometer van Joost Motoren? Dan is de haal- en brengservice in overleg. Actie: 1 november 2017 t/m
1 maart 2018.
Wilt u geen gebruik maken van deze service, maar heeft uw BMW wel behoefte aan een grote beurt? Dan krijgt u in deze periode een leenmotor mee, ook weer helemaal GRATIS. Gewoon, service van de zaak! Afspraak maken: bel 030 241 22 16 of mail info@joostmotoren.nl.
Bij kleine reparaties kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor de haal- en breng service en/of de leenmotor, uiteraard zullen we dit vooraf overleggen.
Update
Op 17 augustus 2016  heeft onze monteur Henny helaas een ongeval gekregen tijdens een proefrit. Hierbij is veel letsel ontstaan. In een eerdere nieuwsbrief hebben we ook al een update gegeven over het herstel.  Het herstel gaat goed , iedere keer kan Henny weer wat meer. Hij loopt op krukken en is dagelijks druk bezig met trainen om zijn lijf sterker te maken. Geregeld waait hij weer binnen voor een kop koffie en een broodje om zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen bij Joost Motoren.
We hebben goede hoop dat dit alleen maar beter wordt en dat hij hier steeds vaker weer te vinden is!

Verwarmde motorkleding

Hij staat er weer, onze dressman in vol ornaat, voorzien van verwarmde motorkleding. In de wintermaanden kan het ook in Nederland best koud zijn op de motor. Verwarmde motorkleding is dan wel zo lekker. Zooltjes, broeken, jassen, handschoenen; ons assortiment is weer aangevuld. Het is mogelijk om een proefrit te maken met de kleding, zodat u zeker weet dat u koopt wat u zoekt!

Extra aandacht voor uw accu

Ook uw accu heeft aandacht nodig om in optimale conditie te blijven. Onderhouden is daarbij altijd voordeliger dan vernieuwen. Een goede acculader helpt u daarbij.
Deze winterperiode betaalt u voor de Optimate 4 Dual geen €84,95 maar slechts €69,95. Deze acculader is niet alleen geschikt voor can-bus, maar ook voor gewone modellen. Voor deze prijs wordt hij ook aangepast met de BMW oplaadplug. De Optimate 4 is bewezen de meest betrouwbare, ultieme lader om uw accu in topconditie te houden, het hele jaar door.

Like ons via Facebook en zet Joost Motoren op de kaart. 
Sluiting tussen Kerst en Oud en Nieuw.
Van 22 december 2017 t/m 1 januari 2018 zijn wij gesloten.
Joost Motoren
Ambachtsweg 17
3542 DE Utrecht

Tel: 030 - 241 22 16

info@joostmotoren.nl
www.joostmotoren.nl
 
Indien u geen prijs stelt op onze e-mailing, stuur dan een reactie naar
info@joostmotoren.nl
Indien deze emailing onjuist weergegeven wordt, klik dan hier.